El Barcelona Uroloki s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de futbol americà

després de superar els Hospitalet Pioners per 30 a 21. Els del Drac Vermell aconsegueixen d’aquesta manera la seva sisena Lliga. L’últim cop que van aixecar el trofeu va ser el 2005.

Primera meitat per als Pioners

La final no ha decebut i ha estat igualada i plena de jugades espectaculars. Els barcelonins han entrat millor al matx i s’han avançat gràcies a un touchdown de Rafa Todoli. Els de Marcos Guirles han fet una defensa impecable que ha deixat els d’Hospitalet sense poder estrenar el seu marcador. Tot s’ha capgirat al segon quart. Els Pioners han anotat un touchdown i el punt addicional, i s’han posat al davant. La resposta barcelonina ha estat idèntica gràcies a Guillem Visent, que ha rebut una passada de Brandon Smith. Però Víctor Martín s’ha posat a repartir caramels i amb dues passades, una de 50 iardes, ha permès que el seu equip marxés al descans amb un 13 a 21.

Rafa Todoli i la defensa, al rescat

Després d’un tercer quart sense anotació, tot s’ha decidit a l’últim. Rafa Todoli, MVP de la final, ha interceptat una passada que ha acabat amb el seu segon touchdown. Els del Drac Vermell treien foc i han sabut aprofitar el seu moment. Jonatan “la Bestia” s’ha sumat a la festa amb un altre touchdown. Per acabar-ho d’adobar, Marcos Carmona, ha tancat el marcador amb un field goal que ha tancat la final amb el 30 a 21. Més de la meitat dels punts dels campions, 17, han estat a un últim quart enlluernador.