L’Espanyol visita aquest diumenge a les 18.30 el camp del Leganés. Els blanc-i-blaus han de guanyar si volen seguir aspirant a la setena posició a la classificació, que donarà accés a jugar a Europa la temporada que ve.

Després de l’últim entrenament abans de jugar contra els madrilenys, el tècnic, Rubi, ha donat la llista de jugadors convocats i no hi ha cap novetat respecte de l’últim partit de Lliga, que els blanc-i-blaus van guanyar davant l’Atlètic de Madrid.  L’entrenador ha llançat un missatge d’optimisme. Ha dit que “els jugadors estan molt il·lusionats amb la possibilitat europea”. Ha explicat que “anar a Europa seria una passada”, ja que fa 12 anys que l’Espanyol no hi va i que, per tant, “per a molts jugadors de casa seria una experiència espectacular”. Rubi ha assegurat que “no hi ha somni més gran ara mateix que entrar a Europa.”

Rubi diu que l’ambient al vestidor és d’il·lusió

El tècnic és conscient que no depenen d’ells mateixos per anar a Europa i que hauran d’estar atents als resultats de l’Athletic Club i la Reial Societat, que hauran d’ensopegar per permetre que l’Espanyol sigui setè. Tot i això, Rubi ha dit que “l’ambient al vestidor és fantàstic, d’implicació màxima i confiança absoluta”. Pel tècnic la plantilla “té la voluntat d’aconseguir les dues victòries que ens apropin a aquest somni.”