El Barça rep aquest diumenge al Camp Nou la visita del Getafe. Els blaugrana, ja campions de Lliga, ja no es juguen res de res, en canvi, els madrilenys s’estan jugant la possibilitat de jugar la Champions la temporada que ve.

Aquest dissabte, com sempre el dia previ al partit, el protagonista a la sala de premsa ha estat Ernesto Valverde. Al tècnic li han preguntat sobre el seu futur. Després que el Barça quedés eliminat de la Champions s’ha especulat sobre el possible relleu de l’entrenador. Valverde ha dit que “em sento amb forces de continuar endavant”. Ha reconegut que com tots “no volem amagar-nos sota una pedra”, sinó que la idea és continuar endavant. A més, ha assegurat que “sento el suport del club”.

La desfeta al camp del Liverpool

Un altre tema important a la sala de premsa ha estat la derrota per 4 a 0 al camp del Liverpool. El tècnic ha reconegut que “estem tocats”. Ha explicat que els anglesos són un gran equip i que “el problema va ser com ens van eliminar”. Ha dit que entén que ara hi hagi gent que “vulgui cremar-ho tot”, però que passat un temps s’haurà de tornar a “posar tot al seu lloc”. Ha assegurat que “estem afectats”, però que espera que la reacció de la gent sigui bona i no la que esperen els rivals.

L’operació de Suárez

El tècnic també ha contestat preguntes sobre l’artroscòpia al genoll de Luis Suárez. Valverde ha dit que “no sóc metge” i que l’uruguaià “ha jugat tocat” durant una sèrie de partits, però que el seu caràcter l’ha ajudat a seguir jugant. Per acabar, ha explicat que “si està lesionat i s’ha d’operar, doncs s’haurà d’operar, no?”.

Com se sent

El moment simpàtic de la conferència de premsa ha estat quan Valverde ha explicat com se sent. Ha dit que com Steve McQuenn a la pel·lícula ‘La gran evasió’, que sempre s’està a punt d’escapar, però que mai ho fa i que sempre el posen a la “cel·la de càstig”. Doncs ha dit que ara ell està a la cel·la de càstig.