espanyol

L’Espanyol ha guanyat el Saragossa per 2 a 0. Els gols d’Óscar Gil i de Sergi Darder han donat als de Vicente Moreno els tres punts. Els pericos han signat una gran segona part. L’equip blanc-i-blau trenca una ratxa negativa de dues derrotes consecutives, davant el Girona i el Leganés.

Poc encert a Cornellà-el Prat

La primera meitat ha estat un empat tècnic. Tots dos equips han estat pendents de no regalar ocasions al rival abans que de generar perill. L’Espanyol ha tingut la possessió de la pilota, però sense aproximacions a l’àrea rival. La primera ocasió clara ha estat per al Saragossa. Una passada filtrada que Pedrosa ha aconseguit rebutjar a temps. D’altra banda, Raúl de Tomás ha desaprofitat una gran ocasió. Una pilota morta que ha caigut a peus del madrileny i que RDT no ha pogut transformar en gol. A les acaballes del primer període, Diego López ha errat una passada dins l’àrea que el Saragossa no ha aprofitat.

Domini perico i victòria

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera. Tots dos equips han estat porucs per no perdre la pilota. Al minut 68, Óscar Gil ha aprofitat una jugada enrevessada a l’àrea del Saragossa per fer l’1 a 0. Arrar del gol, l’Espanyol ha començat a controlar el partit. Amb el Saragossa buscant l’empat, els blanc-i-blaus han tingut més espais en atac. Sergi Darder, amb una bona jugada dins l’àrea, ha sentenciat al minut 82.

L’Espanyol torna a aconseguir la victòria després de tres partits en què només havia sumat un punt dels nou punts possibles.