L’Horta ha ensopega davant el Cerdanyola per 1 a 2 al Feliu i Codina. Pitu i Javi López han fet els gols dels visitants, mentre que Bezis ha estat el golejador dels hortencs.

Partit travat i amb poc joc al Feliu i Codina

En els primers minuts cap dels dos equips no ha generat ocasions. De fet, si n’hi ha hagut alguna ha estat a pilota aturada.  El partit s’ha accelerat a partir del minut 20. Tots dos conjunts han tingut l’oportunitat de crear perill en diversos contracops, però les defenses han estat fermes. Momo ha tingut dues ocasions que no ha aconseguit transformar en gol. Javi López, màxim golejador cerdanyolenc, ha rematat un gran centre lateral per fer l’1 a 0 al minut 35. L’Horta ha fet un pas endavant fins al descans, però no ha generat ocasions.

Gol visitant i victòria

L’equip de Víctor Valdés ha sortit endollat a la segona meitat. Eric Bezis ha fet l’empat després d’una gran assistència de Xavi Manrique. Després del gol les forces s’han equilibrat. L’àrbitre ha xiulat un penal polèmic a favor del Cerdanyola. Pitu l’ha transformat en gol per fer l’1 a 2 al minut 63. A partir d’aquí el Cerdanyola s’ha tancat defensivament i, tot i que, els barcelonins han gaudit de diverses ocasions, no han aconseguit l’empat.

L’Horta suma vuit punts en set jornades i es manté a la part mitjana de la taula.