El Sant Andreu ha empatat a 2 amb el Girona B. Els gironins s’han avançat; després, Llamas i Serramitja han aconseguit capgirar el marcador, i en el tram final del partit, el filial ha empatat. És el segon empat dels jugadors de Mikel Azparren.

Primera part frenètica

Abans de posar-se la pilota en joc s’ha guardat un emotiu minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona. Un cop s’ha posat en marxa els primers minuts han estat frenètics. En el minut 3 una errada en la sortida de la pilota d’Arnau Riera l’ha aprofitada Pachón per fer el 0 a 1. L’alegria dels gironins ha durat ben poc, ja que dos minuts més tard, en el 5, Ton Alacover ha tret un córner i José Antonio Llamas ha fet l’empat a 1. El Girona ha intentat fer-se amb el control de la pilota, però el Sant Andreu ha fet servir l’experiència i Marcel Serramitja ha capgirat el marcador amb el 2 a 1 en el minut 21. El joc ha continuat viu, distret i amb els dos equips intentant generar perill. Els qui han estat més a prop del gol han estat els andreuencs amb xuts de Serramitja i Llamas, que ha aturat Jonatan Morilla. Els gironins han tingut la seva ocasió mitjançant Pau Víctor i, just abans del descans, l’oportunitat més clara d’aquest tram final. Llamas ha enviat una rematada al pal.

Els gironins empaten a última hora

La segona part ha estat més tranquil·la. El Sant Andreu ha dominat més i ha gaudit d’una primera aproximació amb un xut de Juanan que ha sortit fregant el pal.  El Girona, però, no ha abaixat els braços i ha buscat l’empat. Pachón ha tingut una primera ocasió. Els de Mikel Azparren, ben posicionats defensivament, han amenaçat sempre al contraatac, però no es podien refiar del conjunt gironí, que s’ha fet amb el control del partit. De totes maneres, qui ha generat més perill ha estat el Sant Andreu. Vïctor Alonso ha xutat per sobre el travesser. En els últims minuts el Girona B ha posat una marxa més i Adri ha aconseguit fer l’empat a 2 en el minut 86. I, just després, Carroza ha estat expulsat per targeta vermella directa. A última hora, Arnau Riera ha salvat el gol després d’un xut de falta de Terrats.