Leganés Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha estat superat completament pel Leganés i ha caigut per 2 a 0 a Butarque. L’expulsió de Miguelón a la primera meitat ha condicionat el partit dels blanc-i-blaus. Amb aquest resultat, l’equip de Vicente Moreno deixa de ser el líder de la Segona Divisió. Es tracta de la segona derrota consecutiva a la Lliga.

El Leganés colpeja primer

Espanyol i Leganés han sortit al terreny de joc molt conscients de tot el que hi havia en joc. El Leganés ha imposat, des del principi, el seu estil. Amb el pas dels minuts, el conjunt madrileny s’ha fet amb el domini de la possessió i un Espanyol erràtic ha acabat tancat al seu propi camp. De fet, el conjunt de Vicente Moreno s’ha mostrat molt imprecís amb passades fallades i pilotades cap a ningú.

Però quan pitjor ho estava passant l’Espanyol, ha arribat l’ocasió més clara, a través de la pilota aturada. Embarba ha estavellat un xut de falta directa al travesser, que ha fet tremolar l’estadi de Butarque. Ha estat un miratge. Al minut 42, una pèrdua de David López al mig del camp ha deixat en safata el primer gol local, que ha transformat Borja Bastón després d’un fort xut. Pocs minuts abans del descans, ha arribat un nou contratemps per a l’Espanyol. Miguelón ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga.

Leganes Espanyol
@CDLeganes

Galleda d’aigua freda a la represa

La segona meitat no ha millorat, tot el contrari. Amb un minut disputat, José Arnaiz s’ha desfet de tots els defensors blanc-i-blaus en una gran jugada personal i ha afusellat Diego López per situar el 2 a 0 al marcador. Un gol que ha deixat molt tocat el conjunt de Vicente Moreno. El Leganés, per la seva part, ha intentat desgastar l’Espanyol amb llargues possessions. Els blanc-i-blaus han estat incapaços d’elaborar jugades col·lectives i gairebé no han trepitjat camp contrari en el primer tram de la segona part.

Diego López ha salvat el tercer dels madrilenys en dues ocasions. Primer ha evitat el gol de Borja Bastón amb el peu, i tot seguit, li ha tancat la porta a l’autor del segon gol, José Arnaiz. L’Espanyol ha estat incapaç de el resultat i els tres punts s’han quedat a Butarque. D’aquesta manera, els blanc-i-blaus han encaixat la segona derrota de forma consecutiva a la Lliga.