Tres punts importants els que ha sumat l’Espanyol B en la visita al Municipal del Badalona. El filial blanc-i-blau s’ha imposat als escapulats per 0 a 1 en un partit en què els de José Aurelio Gay han jugat tota la segona part amb un home menys. L’Espanyol B trenca una ratxa de tres derrotes consecutives, mentre que el Badalona no havia perdut en cap dels tres últims partits disputats.

Gol de l’Espanyol B i expulsió

L’Espanyol B i el Badalona han sortit ben situats en atac i als primers minuts han gaudit de les primeres ocasions de gol. Al minut 4 ha estat Ferran Jutglà qui ha xutat arran del pal de la porteria d’Alex Sánchez. Sis minuts més tard, l’ocasió ha estat per al conjunt escapulat. Chema Moreno l’ha tinguda, però el seu xut l’ha aturat Joan García. Les oportunitats de gol no s’han aturat i Ferran Jutglà n’ha tornat a tenir una altra de claríssima abans del quart d’hora de partit.

Després d’uns minuts sense ocacions, el filial blanc-i-blau ha tornat a l’atac. Ho ha fet amb Becerra, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser de la porteria del Badalona. Poc abans de la mitja hora de partit ha estat José Manuel Raigal qui ha fet lluir Àlex amb un xut potent del jugador blanc-i-blau. La insistència dels de José Aurelio Gay ha acabat tenint fruit quan Nil Jiménez, després d’un llançament de falta, ha aconseguit avançar-se en el marcador. Es posaven bé les coses per a l’Espanyol B. Però poc abans del descans, Rubén Sánchez ha estat expulsat per doble targeta groga.

El Badalona colla a la segona part, però sense encert

Després del descans, el conjunt de Manolo González ha buscat el gol de l’empat. Ho han intentat Chema Moreno i Goyo Medina, però els xuts no han estat precisos de cara a porteria. L’Espanyol B es defensava com podia, mentre que el Badalona ho ha continuat intentant. Una de les ocasions més clares l’ha tinguda Roger, al minut 75. L’Espanyol, molt tancat al darrere i defensant la inferioritat, ha pogut sentenciar al minut 85. El xut de Max Svenson, però ha fallat davant el porter escapulat. Per la seva banda, Llerena ha tingut el gol de l’empat a les botes, però Joan García ha aconseguit aturar la pilota. Al final del partit, alegria lògica entre els jugadors de l’Espanyol B, que han trencat una ratxa de tres derrotes seguides a la Lliga.