De Tomás

El Girona s’ha imposat a l’Espanyol per 1 a 2. Els blanc-i-blaus han encaixat la primera derrota a casa tot i avançar-se al marcador. RDT ha fet el gol local, però el Girona ha remuntat en cinc minuts amb dianes de Bárcenas i Samu Saiz.

Embarba-RDT un cop més

La primera oportunitat de l’Espanyol ha arribat als vuit minuts de partit. Un servei de falta d’Embarba ha marxat molt a prop de la porteria del Girona. Tot seguit, els visitants han disposat d’una jugada de contraatac molt prometedora on tres jugadors gironins tan sols tenien per davant Dídac Vilà i Diego López. Però Samu Saiz ha trigat massa a decidir i Embarba li ha robat la pilota. Al minut 15, un xut de Vargas ha rebotat contra la defensa del Girona i Juan Carlos s’ha hagut d’estirar per evitar que la pilota acabés entrant. RDT ha estat a punt d’obrir el marcador a la sortida d’un córner, però entre el pal i Juan Carlos han evitat el gol per ben poc. Al minut 40, la connexió Embarba-RDT ha atorgat un nou gol a l’Espanyol per cinquena setmana consecutiva. De Tomás ha rebut tot sol a l’àrea petita una centrada d’Embarba. RDT ha aprofitat l’errada defensiva del Girona per fer el primer gol del partit.

El Girona capgira el partit en un moment

La primera oportunitat del segon temps l’ha tingut el Girona. Un xut de Samu Saiz des de la frontal ha sortit prop del pal de la porteria local. Tot seguit, Puado ha rebut una centrada de Miguelón dins l’àrea, però la seva rematada de cap ha estat tova i fàcil d’aturar per Juan Carlos. Quan s’ha complert l’hora de partit, Embarba ha servit una centrada a l’àrea petita que RDT no ha arribat a definir per ben poc. El Girona ha intentat guanyar metres a mesura que s’ha acostat el tram final del matx. Puado ha pogut sentenciar el partit en rebre una bona passada en profunditat de De Tomás, però el davanter no ha pogut superar Juan Carlos. A la jugada següent, el Girona ha igualat el partit gràcies a un gran xut de Bárcenas des de fora l’àrea. Al minut 87, Cabrera ha comès penal sobre Santi Bueno. Samu Saiz ha estat l’encarregat de transformar-lo.