El Sants ha perdut davant el Figueres a l’Energia per 0 a 1. L’únic gol del partit l’ha fet Carles Gallardo a la sortida d’un córner en els primers minuts de la segona part. Els de Tito Lossio, tot i intentar-ho, no han trobat la fórmula per aconseguir l’empat.

Primer temps sense ocasions

La primera part ha estat protagonitzada per un joc molt espès, amb molt poques arribades de tots dos equips. Les més clares, però, han estat dels barcelonins. Al minut 16, una bona transició ha acabat als peus de Cala que, amb un bon xut, ha obligat Andrés Díez a fer una bona aturada. Al córner posterior, Abdul ha rematat a boca de canó, però Díez ha tret una mà salvadora. El Figueres, que ha volgut portar el pes del partit, no ha aconseguit generar perill real. Tan sols un xut des del pic de l’àrea a l’escaire, que ha fet intervenir el porter Oriol Antonell.

El Sants s’esvaeix a la segona part

A la represa, el conjunt empordanès ha sortit amb la idea clara d’avançar-se en el marcador i, després de diversos avisos, el gol visitant ha arribat. A la sortida d’un córner, Carles Gallardo ha rematat amb el cap i ha enviat la pil0ta a la xarxa. A partir el gol, el nervis s’han fet amb el partit. L’entrenador del Sants, Tito Lossio, i els jugadors ha reclamat un penal, però l’àrbitre ha fet continuar el joc. Els santsencs han volgut tenir el control, però ha estat el Figueres qui ha fet intervenir en un parell d’ocasions Oriol Antonell per evitar el segon dels gironins. Al final els santsencs acaben perdent de nou a l’Energia i continuen com a cuers del subgrup B de Tercera Divisió.