RCDE Stadium

L’RCD Espanyol ja té des de fa temps el protocol perquè els aficionats blanc-i-blaus puguin tornar a l’RCDE Stadium. Després de les informacions en què s’avança que el Govern espanyol estudia la tornada de públic als estadis de Primera i Segona Divisió, betevé ha pogut saber que el club blanc-i-blau ho té tot a punt després d’haver fet simulacions, un carnet especial de soci, una aplicació de mòbil i instruccions al soci incloses perquè els espectadors puguin tornar a l’estadi amb totes les garanties sanitàries.

RCDE Stadium

Els primers en presentar un protocol

L’Espanyol va ser el primer equip del futbol professional espanyol en presentar un protocol de tornada del públic als estadis. Ho va presentar l’any passat i, durant la pandèmia, el club ha treballat sempre amb aquesta possibilitat. Els socis blanc-i-blaus ja van rebre el desembre del 2020 un carnet amb les instruccions per si les autoritats obrien els estadis. L’Espanyol també ha creat una aplicació mòbil per als socis per evitar aglomeracions als accessos de l’estadi. El club explica que també ha portat a terme simulacions d’entrada i sortida a les instal·lacions amb èxit i està preparat perquè els aficionats puguin tornar a l’RCDE Stadium.

RCDE Stadium

Celebrar l’ascens amb públic, un somni que podria ser realitat

La tornada del públic als estadis apunta al 16 de maig, en el partit que els blanc–i-blaus juguen contra el Cartagena amb la possibilitat que l’Espanyol estigui lluitant per l’ascens a Primera Divisió quan només quedin cinc jornades per acabar la competició. De moment, s’estudia la tornada d’un 25 % de l’aforament o 5.000 localitats. El darrer partit que els blanc-i-blaus van jugar amb públic a l’estadi va ser l’1 de març del 2020 contra l’Atlètic de Madrid.