Fotograma del vídeo promocional del sorteig de la Grossa de Cap d'Any 2020

Torna un any més el sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2021. El sorteig de Loteries de Catalunya s’anomena sorteig de Sant Jordi, però en realitat, sempre s’ha celebrat quatre dies després. Per tant, caldrà esperar fins dimarts, 27 d’abril, per saber qui és el guanyador del premi dels dos milions d’euros de la Grossa.

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi es farà a les 12 del migdia.

Premis de la Grossa de Sant Jordi

Enguany, la Grossa tindrà tres números premiats principals. El primer premi, la Grossa, està dotat amb dos milions d’euros. El 2020 el sorteig va haver de posposar-se al juliol a causa de la pandèmia pel coronavirus, però enguany la Grossa de Sant Jordi torna a celebrar-se a l’abril.

On comprar la Grossa?

Ja fa dies que els bitllets per jugar es poden adquirir als punts de venda física, com comerços de la xarxa de Loteries de Catalunya o supermercats. També es poden comprar per internet. Aquest any s’han posat a la venda 80.000 números (del 00000 al 79.999), amb un total de 35 bitllets per número, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de cinc euros.

Comprova els números premiats de la Grossa de Sant Jordi

El primer premi extraordinari de la Grossa és de dos milions d’euros. També hi haurà un segon premi de 20.000 euros i un tercer, de 10.000 euros. A més, es premiaran les cinc xifres i totes les terminacions del primer número guanyador, així com el número anterior i posterior. Hi haurà també un segon reintegrament. El mateix 27 d’abril podràs consultar en aquesta pàgina tots els números premiats a la Grossa de Sant Jordi 2021.