Espanyol osasuna

El RCD Espanyol arriba a El Sadar amb optimisme després de la victòria a casa contra el Valladolid, però amb les dades en contra. En els últims set viatges del conjunt català a Pamplona, els pericos només s’han emportat la victòria en dues ocasions i han aconseguit un empat. En els quatre partits restants, els tres punts s’han quedat a Navarra.

En els enfrontaments directes entre tots dos equips en aquest segle, el conjunt català ha aconseguit la victòria un total d’11 vegades, mentre que l’Osasuna s’ha emportat els tres punts en 15 ocasions. L’Espanyol i l’Osasuna han empatat un total de vuit partits, cosa que mostra la superioritat de l’equip de Pamplona sobre el conjunt perico.

Última victòria de l’Espanyol a El Sadar

L’última vegada que el conjunt blanc-i-blau va aconseguir la victòria contra l’Osasuna a Pamplona va ser la temporada 2016/17, quan l’equip entrenat per Quique Sánchez Flores es va emportar els tres punts, per 1 a 2, gràcies als gols de Gerard Moreno i Leo Baptistao.

Aquella mateixa temporada, l’Osasuna va acabar descendint a Segona Divisió, fins que la temporada 2018/19 va aconseguir l’ascens una altra vegada a la màxima categoria del futbol espanyol.

L’Espanyol recupera Braithwaite a la davantera

Després de la sanció de dos partits rebuda contra el València, el davanter danès Braithwaite podrà tornar a jugar amb el seu equip a l’ofensiva blanc-i-blava. Amb un inici de dos gols i una assistència en els quatre partits que ha pogut disputar de Lliga, el retorn del jugador danès és la millor notícia del conjunt perico. S’unirà així a Joselu, qui ja ha marcat set gols en els nou primers partits disputats, empatat amb Borja Iglesias a la segona posició de golejadors a la Lliga.

També podrà comptar amb més minuts Óscar Gil, qui ja va poder jugar de titular contra el Valladolid després d’una lesió que el va fer perdre’s els partits contra la Reial Societat i el València. Sergi Gómez i Dani Gómez podrien quedar-se fora de la convocatòria per lesió i poder jugar contra l’Osasuna.