Espanyol - Valladolid

L’Espanyol s’ha enfrontat al Valladolid, un rival directe, i n’ha sortit victoriós amb un resultat d’1 a 0. Els blanc-i-blaus arribaven al xoc amb certes urgències ja que fregaven les posicions de descens, i a còpia de lluitar han pogut treure els tres punts, amb un gol definitiu de Joselu en el 77. A més, bon detall de l’Espanyol en aquesta jornada, jugant a casa amb el segon equipament, el de color rosa, per donar suport a una bona causa: la lluita en el Dia Internacional del Càncer de Mama.

L’Espanyol domina amb intensitat però no troba porteria

L’Espanyol ha començat el partit amb bona actitud i brega i novament amb Benjamin Lecomte sota pals, però el domini inicial i la possessió favorable no s’han traduït amb grans ocasions. Això sí, el conjunt blanc-i-blau ha perdonat massa en algunes aproximacions a l’àrea del Valladolid. Al quart d’hora Joselu ha estavellat un servei de falta a la barrera i Puado ha estat lent a resoldre dins l’àrea petita una gran passada d’Óscar Gil.

El Valladolid, però, no s’ha quedat enrere, i en una jugada de contraatac, ha estat Sergio León que s’ha plantat com una fletxa davant Lecomte. El porter francès de l’Espanyol una de les aturades del matx en una ocasió claríssima de l’equip visitant. Els darrers minuts de la primera meitat han estat caòtics, amb el partit trencat, però cap dels dos conjunts ha tingut encert i no han estrenat la porteria.

L’Espanyol rema contra corrent però el Valladolid tampoc mossega

A la segona part, l’Espanyol ha mantingut el domini i la possessió, però la ocasió més clara ha tornat a ser per al Valladolid. D’una centrada lateral del Valladolid, Joaquín pesca la pilota, i el seu xut l’ha desviat de manera providencial Brian Oliván, quan semblava que el gol era cantat.

A mesura que han passat els minuts, el Valladolid s’ha trobat més còmode damunt la gespa i han estat els pitjors minuts per al conjunt blanc-i-blau, que no sabia com sortir de la teranyina visitant. Diego Martínez ha fet canvis en l’onze, han marxat Edu Expósito i Aleix Vidal i han entrat Keidi Bare i Lazo.

A partir d’aquest moment, l’Espanyol s’ha tret la son de les orelles i ha pogut marcar. Brian Oliván ha posat una centrada excel·lent per Joselu, que amb un cop de cap impecable ha aconseguit l‘1 a 0. Setè gol a la lliga de Joselu i novament partint d’una centrada de Brian Oliván, sens dubte el millor tàndem atacant de l’Espanyol.