Espanyol B
@RCDEspanyolFF

Un duel a la part baixa de la taula de la Segona Divisió B entre l’AE Prat i el RCD Espanyol B. Els dos conjunts que necessitaven sumar amb urgència, ja que en els últims partits els resultats no han acompanyat, però finalment el partit ha quedat en taules. El filial blanc-i-blau va emportar-se un punt valuós aquesta setmana al camp de l’Olot (1-1). Els pratencs van caure per la mínima davant el Llagostera en la darrera jornada (0-1).

Primera meitat més física

Tant el Prat com l’Espanyol B han trepitjat amb força el terreny de joc, conscients de la importància del partit. El primer avís ha arribat de part dels pota blava, amb una rematada de Padilla des de la frontal, que ha aturat el porter Joan García. La rèplica perica no s’ha fet esperar i Iván Gil, amb un bon xut, a punt ha estat de sorprendre la defensa, però l’ocasió s’ha desviat a servei de cantonada. Diego, del Prat, ho ha tornat a provar, però la seva centrada l’ha blocat bé el porter blanc-i-blau. Una primera part molt física en la qual alguns jugadors han vist la targeta groga: Padilla i Neeskens, per part del Prat, i Rubén, per part de l’Espanyol B.

L’ocasió més clara del visitant ha arribat als voltants de la mitja hora de partit. Becerra, de l’Espanyol B, ha xutat amb tota la intenció i Craviotto ha aturat l’esfèrica. Han estat els millors minuts visitants, amb oportunitats de Svensson i una altre centre-xut d‘Iván Gil, sense efectivitat a la porteria. Amb el resultat d’empat a 0 s’ha arribat al descans.

Segon temps amb tot per decidir

La segona part ha començat molt intensa, però sense encert per cap dels dos equips. Diego ha intentat una nova rematada, que Joan Garcia ha aturat. L’Espanyol B tampoc no s’ha rendit i ha fet lluir Craviotto en dues ocasions de molt perill: Iván Gil en el minut 53 ha provocat una gran aturada del porter local, que està completant una actuació estelar, i un cop de cap de Svensson en el 64, que Craviotto també ha pogut aturar i enviar a córner.

Domini blanc-i-blau durant bona part de la segona meitat, però gràcies al 0-0 del marcador, el Prat ha seguit en el partit i ha tingut també les seves oportunitats, com un cop de cap de Xavi Civil a les mans de Garcia. En el darrer tram del matx ha baixat el ritme de pratencs i blanc-i-blaus, per mantenir el resultat. Només Ufano, que ha sortit a la segona part, ha pogut marcar pel Prat, però Joan també ha blocat. Era ja el minut 85. Han decretat tres minuts d’afegit, però el marcador ja no s’ha mogut i el partit ha finalitzat amb un empat sense gols, 0-0.