El Barça afronta aquest diumenge la final de la Supercopa d’Espanya davant l’Athletic Club, a les 21 h. Els blaugrana volen aixecar el primer títol de la temporada i també el primer de l’era Koeman. Per fer-ho, hauran de superar un conjunt basc que va eliminar el Reial Madrid a les semifinals. El tècnic holandès ha destacat el bon moment en què arriba el Barça: “L’equip està bé i content. És un títol important per demostrar que estem en el bon camí. No és el més important de tots, però és un títol.”

El dubte de Leo Messi

Ronald Koeman ha donat més detalls sobre l’estat del futbolista argentí del Barça: “Leo Messi entrenarà avui i ja veurem. L’última paraula la té el jugador que és qui coneix el seu cos. Esperarem a diumenge al matí”. En cas de no poder comptar amb el ’10’ del Barça, Koeman ha destacat que “si no hi és, sembla que falta alguna cosa”. “Si tens als millors, tens més opcions de guanyar. Amb Leo l’equip és més fort” ha sentenciat.

El Barça s’enfronta a un equip que no li posarà les coses fàcils. L’Athletic Club “treballa molt i és un equip molt competitiu”. A més, per a molts futbolistes de la plantilla és la primera final amb la samarreta del Barça. Un aspecte que no preocupa a Koeman: “Ells han de confiar en sí mateixos. Els joves han d’aprendre i per fer-ho han de jugar finals“.

El tècnic holandès ha estat preguntat sobre la no arribada d’Èric Garcia aquest mercat de fitxatges d’hivern: “Se les limitacions econòmiques del club, si no és possible no és possible i seguirem endavant amb el que tenim”.

Busquets: “Estem il·lusionats i motivats”

Un dels capitans de la plantilla, Sergio Busquets, s’ha mostrat il·lusionat i motivat per poder aconseguir el primer títol de la temporada: “L’equip està amb confiança i tant de bo es reflecteixi al terreny de joc. El migcampista blaugrana ha destacat que seria molt important per a la plantilla aconseguir aquesta Supercopa d’Espanya. Sobre el dubte de Leo Messi, Busquets ha explicat que “si ell està sobre el terreny de joc, tenim més opcions”, però que caldrà veure com respon a les molèsties.