El CN Catalunya s’ha imposat amb claredat al Sant Feliu per 4-14. Els locals, cuers a la lliga, no han pogut combatre la superioritat dels graciencs, que han deixat el partit decidit al segon quart.

Duel sentenciat al descans

El Catalunya ha començat dominant el partit des de la primera jugada. Els graciencs s’han avançat amb dos gols de Pol Prat en els primers compassos del duel. El Sant Feliu ha disposat d’un penal a favor, però no ha aconseguit perforar la porteria de Marc Guarnido. El primer quart s’ha tancat amb 0 a 3 pels de Tato. El segon període ha mantingut la dinàmica del primer. El Catalunya ha aconseguit mantenir la porteria imbatuda gràcies a la gran intensitat defensiva, que pràcticament no ha fet intervenir Guarnido. Els primers dos parcials del matx han finalitzat amb 0 a 8.

Minuts per a tota la plantilla

A la represa, Tato García ha aprofitat l’avantatge per donar rotació als jugadors titulars. Els de Gràcia han mantingut la bona tònica ofensiva, però el Sant Feliu ha trobat més situacions de gol. El tercer temps s’ha tancat amb un parcial de 2-4. Els darrers vuit minuts han estat de tràmit i el ritme de tots dos equips ha disminuït molt.