L’Espanyol B ha empatat a 1 al camp de l’Olot. Ha estat un partit sense un dominador clar i amb diverses ocasions a les dues àrees. Jofre ha marcat pel filial blanc-i-blau a la primera part i Xumetra ha empatat pels barcelonins a la segona.

S’avança l’Espanyol B

Primera part amb alternatives al Municipal d’Olot. Cap dels dos equips ha tingut el domini clar i les ocasions s’han succeït a les dues àrees. Els primers a crear perill han estat els locals mitjançant Barnils, però el filial blanc-i-blau ha respost ràpidament amb una ocasió de Svensson. El porter olotí Ballesté ha salvat diverses vegades el gol i després ha estat Joan García qui ha salvat un xut de Xumetra. El gol podia arribar a qualsevol de les dues porteries i ha estat l’Espanyol B qui ha encertat. En el minut 39, Jofre ha marcat el 0 a 1.

Empata l’Olot

A la represa, l’Olot ha buscat l’empat amb insistència. Han generat diverses ocasions amb xuts de Kilian, Delgado i Eloi, però la pilota o per manca d’encert en la rematada final o pel porter blanc-i-blau Joan García no ha entrat entre els tres pals. Una de les millors ocasions de l’equip de José Aurelio Gay en aquesta segona part ha estat un xut de falta de Ferran, que ha sortit ajustada al pal. La insistència dels locals ha tingut premi en el minut 73, quan Xumetra ha fet pujar l’1 a 1 al marcador. Un gol que han protestat els jugadors blanc-i-blaus per considerar que hi havia hagut falta prèvia en l’intent de rematada. Fins al final del partit, el marcador ja no s’ha mogut i, per tant, s’ha mantingut l’empat.