L’Espanyol ha quedat eliminat de la Copa del Rei en perdre per 0 a 2 davant l’Osasuna. Javi Martínez i Kike Barja han estat els autors dels gols navarresos a la primera meitat.

Javi Martínez avança l’Osasuna

El partit ha començat de la pitjor manera per als blanc-i-blaus. L’Osasuna s’ha avançat al minut 10 per mitjà de Javi Martínez. Una pèrdua de David López a camp propi ha permès al migcampista visitant endinsar-se a l’àrea i batre Oier amb un xut perfectament col·locat. Poc després, els visitants han estat a punt de fer el segon, quan Budimir ha rebut una pilota morta dins l’àrea petita. Però Dídac Vilà ha refusat el xut del davanter.

L’Espanyol regala el segon gol

La primera gran ocasió de l’Espanyol ha arribat al minut 27. Calero ha fet una centrada a l’àrea per David López. El migcampista blanc-i-blau ha controlat amb el peu i ha provat una rematada de cap que ha aturat el porter visitant. Una errada garrafal de l’equip de Vicente Moreno a la sortida d’un córner ha propiciat un contracop per l’Osasuna que ha produït el 0 a 2. Roncaglia ha assistit Kike Barja, que ha definit a plaer.

Sense reacció al segon temps

Vicente Moreno ha fet entrar a De Tomás, Embarba i Darder als primers minuts del segon temps. Un triple canvi amb clara intenció de buscar l’empat. L’Osasuna ha pogut sentenciar al minut 55, quan Enric Gallego ha provat una rematada de cap gairebé a l’àrea petita. Però la pilota ha marxat per sobre del travesser. La primera oportunitat dels blanc-i-blaus ha arribat al minut 60. Dídac ha assistit al primer pal a Wu Lei, que no ha pogut dirigir la pilota cap a la porteria. L’Espanyol ha continuat insistint i RDT quasi remata en boca de gol una centrada de Nico Melamed. Però el davanter no ha aconseguit connectar amb la pilota. Al tram final del partit, RDT ha protagonitzat la darrera ocasió de l’equip de Vicente Moreno. El davanter ha enviat un servei de falta al pal.