L’Espanyol ha perdut tres punts d’or davant l’Sporting Huelva (1-1). L’equip blanc-i-blau ha encaixat el gol de l’empat al temps d’afegit des del punt de penal. D’aquesta manera, el conjunt de Rubén Casado es queda a les portes d’aconseguir una victòria clau per allunyar-se de les posicions de descens.

L’Espanyol colpeja primer

El matx ha arrencat amb un Espanyol conscient de la importància d’aquests tres punts. Brenda Pérez, la jugadora més avançada en atac, ha gaudit de la primera ocasió després de rebre una centrada d’Elba. Al minut 23, Maya ha rematat una nova centrada, en aquesta ocasió de Brenda, però ha sortit fregant el pal. La insistència perica ha tingut premi al minut 37 de partit. Leti ha aprofitat un refús de la portera per marcar el primer gol a la sortida d’un córner.

Desenllaç cruel

A la represa, l’Sporting Huelva ha guanyat metres sobre el terreny de joc i ha apujat la intensitat. L’Espanyol ha endarrerit línies, però ha aconseguit mantenir el marcador al seu favor. El conjunt andalús ha gaudit de la millor ocasió fins al moment amb un xut que s’ha estavellat al travesser. Quan semblava que l’Espanyol tenia lligada la victòria ha arribat el moment fatídic. En temps de descompte, l’equip visitant ha empatat el partit des del punt de penal, amb una diana de Dany.