El CE Mediterrani ha perdut davant el Terrassa per 7 a 13. Els barcelonins encara poden acabar entre els dos primers de grup, però ara ja no depenen d’ells mateixos. El proper partit, davant el CN Catalunya, serà clau.

Un líder resolutiu

El primer quart ha estat dominat pel Terrassa. El Mediterani però, s’ha avançat amb un gol ben aviat. Els terrassencs han respòs immediatament amb un contundent parcial de tres gols que ha establert l’1 a 3 al marcador. Al segon període, la diferència ha augmentat, tot i que el Medi ha gaudit d’ocasions per igualar el matx. El resultat ha estat de 5 a 8 al descans.

El Medi ha merescut més

El Terrassa ha començat la represa amb més intensitat. Els líders del grup A han continuat incrementant la diferència. El tercer quart ha finalitzat amb un resultat de 5 a 10. El Medi ha mostrat una bona actitut ofensiva als darrers minuts. Un penal errat per part dels locals ha reduït les opcions de somiar. Victòria àmplia del Terrassa per 7 a 13. Tot i això, el Mediterrani ha pogut merèixer més davant els egarencs. Les bones aturades del porter visitant han evitat diversos gols barcelonins.