El Sant Andreu no ha pogut començar el 2021 amb una victòria. El conjunt de Mikel Azparren ha caigut per 0 a 2 davant el Vilassar de Mar. Deu minuts fatídics a la segona meitat, amb gols de Rosales i Pluvins, han provocat la derrota quadribarrada al Narcís Sala. Tot i que amb un partit menys, els andreuncs perden el lideratge del subgrup B, després de la victòria del Cerdanyola.

Primera part sense gols

Un monòleg andreuenc. Així ha estat l’inici de partit al Narcís Sala. El conjunt de Mikel Azparren ha gaudit del retorn de Víctor Alonso als terrenys de joc. Per contra, el porter Arnau Riera ha estat baixa per unes molèsties. El Sant Andreu ha aprofitat la velocitat de Baquero per la banda esquerra per posar en dificultats a la defensa maresmenca. Precisament, un xut de Baquero, refusat pel porter Román, l’ha aprofitat Serramitja per enviar la pilota al fons de la xarxa. El gol ha estat anul·lat per fora de joc de l’atacant quadribarrat.

L’equip de Mikel Azparren ha continuat insistint però ha estat incapaç de concretar les accions. El Vilassar de Mar ha pogut obrir la llauna amb un xut creuat de Fran que ha marxat fregant el pal de la porteria de David Aragón. Abans del descans, Kuku ha tingut dues ocasions molt clares per avançar el Sant Andreu, però no ha estat encertat.

Deu minuts fatídics

A la represa, al Sant Andreu li ha costat molt generar ocasions de gol. Només s’ha apropat amb perill mitjançant les internades de Baquero per la banda. El Vilassar de Mar, per la seva banda, ha anat guanyant metres al terreny de joc. Al minut 70, Pau Rosales ha aconseguit el primer gol maresmenc a la sortida d’un córner. I vuit minuts més tard, Xavi Pluvins ha sentenciat el partit per al Vilassar de Mar, amb el 0 a 2, amb un xut inapel·lable des de la frontal de l’àrea. Els quadribarrats han estat incapaços de reaccionar i els tres punts han volat del Narcís Sala.