L’Espanyol B s’ha classificat matemàticament per al play-off d’ascens a Primera Federació tot i perdre. Els de Luis Blanco han caigut per 1 a 2 contra el Manresa, però la derrota de l’Atlètic Saguntí contra el València Mestalla ha classificat els periquitos per al play-off per segona temporada consecutiva.

Becerra avança els periquitos

L’Espanyol B s’ha avançat a la primera oportunitat que ha tingut. Al minut 11, Becerra ha fet l’1 a 0 a la sortida d’un córner amb una gran rematada de cap. Els de Luis Blanco han tingut més aproximacions, però els ha mancat porteria. El Manresa, en canvi, ha empatat abans del descans. Fortuño ho ha evitat en primera instància enviant un xut de Joel Priego a córner, però la jugada del córner ha acabat amb un penal per mans d’Abde i amb el jugador expulsat per doble groga. Marc Martínez no ha fallat i ha fet l’1 a 1.

L’Espanyol B es queda a tocar del play-off

Amb un jugador més, el Manresa ha anat collant l’Espanyol B a la seva àrea, però els blanc-i-blaus s’han defensat a la perfecció i han concedit molt poc en defensa. La més clara ha estat una rematada de Javi López que ha marxat llepant el pal de la porteria de Fortuño. Finalment, però, Toni Larrosa, en l’afegit, ha fet el definitiu 1 a 2 per al Manresa.