El Barça CBS no jugarà la final de la Lliga Femenina Endesa després de caure en el partit de tornada de les semifinals contra el Perfumerías Avenida per 72 a 57. Les blaugrana, que arribaven al partit amb un -7, no han pogut fer res contra l’equip de Salamanca.

El Barça no pot remuntar els set punts a Salamanca

El partit no ha començat de la millor manera per a les blaugrana, que en el primer quart ja perdien per 22 a 17 gràcies a l’encert encistellador d’Andrea Vilaró i Maria Emmanouela, amb 15 punts entre les dues.

En el segon quart, l’equip d’Isaac Fernández ha reaccionat i ha arribat a posar-se davant al marcador amb el 23 a 24. Però un parcial de l’equip de Salamanca d’11 a 4 ha fet que les castellanes marxessin al descans amb un petit avantatge de 6 punts, 34 a 28.

Després del descans, les blaugrana no han pogut retallar distàncies al començament del tercer quart. Les diferències entre els dos equips es mantenien en una forquilla que anava dels 4 al 9 punts de diferència. Però un parcial de 0 a 9 ha fet que les blaugrana s’hagin posat a un sol punt (46-45). Les locals, gràcies a l’encert de Maria Teresa Cazorla i Leonor Rodríguez, han arribat a l’últim període amb un 54 a 47 a favor seu.

En l’últim període, el Perfumerías Avenida ha mantingut el guió de la resta del partit i, finalment, l’equip de José Vázquez s’ha acabat imposant per 72 a 57.