La temporada 2022-2023 del CE Mediterrani de la Divisió d’Honor de Waterpolo masculina ja és història. El conjunt de Sants ha acabat la Lliga amb una victòria contra el Centre Natació Mataró per 9 a 8 i ocuparà la vuitena posició del campionat. El Mediterrani ha dominat el partit i s’ha mantingut davant al marcador gairebé en tot moment. Malgrat tot, cap dels dos conjunts ha aconseguit entrar en zona de play-off. Els de Jahzeel Martínez han acabat la competició vuitens en la classificació, amb un total de 32 punts obtinguts i un balanç de deu partits guanyats i dotze de perduts.

Jahzeel Martínez: “No ha estat una bona temporada, hem quedat vuitens”

L’entrenador del CE Mediterrani ha valorat la temporada de l’equip i, malgrat que no ha estat bona perquè han acabat vuitens en la classificació, ha valorat positivament el dia a dia de l’equip en els entrenaments. Tot i això, el tècnic ha declarat que “caldrà trobar el que no ha funcionat per fer que la temporada vinent sigui millor que aquesta”. Pel que fa a l’estat l’equip, l’entrenador ha dit que, encara que fa un mes que es van quedar sense opcions de poder estar al play-off, “en cap moment ha deixat de competir. Estic molt agraït i satisfet amb l’esforç que han fet”.

Triomf en l’última jornada

El Mediterrani s’ha acomiadat de la temporada amb una victòria a la Josep Vallès contra el Mataró. Ha estat un partit que ha començat molt còmode per als locals. Poc després de començar l’enfrontament s’han avançat al marcador per 2 a 0. El CN Mataró també ha tingut les seves ocasions i han escurçat el resultat (2-1). Malgrat tot, els de Jahzeel Martínez s’han mantingut davant i el primer període ha acabat 3 a 2. En el segon període, tot i que els visitants han empatat el partit just a l’inici (3-3), el Mediterrani ha estat superior i ha tornat a agafar avantatge; ha arribat al descans amb un resultat de 5 a 3.

Caldrà veure què hem fet malament”
Jahzeel Martínez, entrenador del CE Mediterrani

A la represa, la dinàmica d’ambdós equips s’ha igualat. Unes molt bones defenses han evitat que es mogués el marcador fins que dos gols seguits del Mediterrani han tornat a fer augmentar les distàncies al marcador (7-3). Tot i això, el tercer període ha acabat 7 a 6. El quart i últim període ha continuat amb la mateixa dinàmica: el Mediterrani sent superior. Tot i això, cap dels dos conjunts ha tingut encert de cara a la porteria fins que, quan quedaven 2 minuts, Jan Pérez ha establert el 8 a 6. Finalment, l’enfrontament ha acabat amb un resultat ajustat de 9 a 8.