El Club Bàsquet Roser s’ha adjudicat la victòria en el partit que l’ha enfrontat al Joventut les Corts en la penúltima jornada de la fase regular de la Copa Catalunya femenina de bàsquet. Les locals s’han imposat per 47 a 35 i mantenen el lideratge de la categoria, mentre que les cortsenques es queden en la vuitena posició i fora de les places de play-off.

El CB Roser manté el lideratge i el Joventut es situa vuitè

Només començar el partit, el CB Roser ha sortit molt intens i de seguida s’ha avançat al marcador. Les de les Corts, en canvi, han anat de menys a més i de mica en mica han remuntat. Finalment, el primer quart ha acabat 9 a 11.

En el segon quart, les jugadores del Joventut les Corts han mantingut el nivell i amb una molt bona defensa han estat a punt d’evitar que el Roser, amb molt poc encert de cara a cistella, remuntés l’enfrontament, que ha arribat al descans amb un resultat ajustat de 21 a 19.

En el tercer quart, les locals s’han posat les piles i han dominat el partit. El conjunt de les Corts no ha pogut superar la defensa de les del Roser i s’ha arribat a l’últim quart 30 a 22.

Finalment, en el quart quart el CB Roser ha aconseguit eixamplar encara més el marcador sense dificultats, que ha acabat 47 a 35.