Calendari Segona RFEF

Quatre equips del grup tercer de Segona RFEF es classificaran per al play-off d’ascens a Primera RFEF. En total seran 20 equips de tot Espanya, quatre per cada un dels cinc grups que hi ha a la categoria. D’aquí en sortiran 5 conjunts que pujaran de categoria, que se sumaran als 5 que han quedat campions del seu grup. En total, doncs, a Primera RFEF hi haurà 10 conjunts, que es dividiran entre els dos grups que hi ha a la tercera categoria del futbol estatal.

Un play-off en territori neutral amb semifinals i final

El play-off d’ascens a Primera RFEF es disputarà en un territori neutral a Espanya encara per decidir, que designarà la Federació Espanyola en els proper dies. Allà hi haurà dues eliminatòries, les semifinals i la final, que disputaran els equips classificats entre el segon i el cinquè de cadascun dels cinc grups dels quals consta la Segona RFEF. Els enfrontaments es decidiran mitjançant un sorteig no pur, que prioritzarà que els equips més ben classificats s’enfrontin contra els més mal classificats fins on sigui possible. És a dir, que un conjunt que acabi segon del seu grup es trobarà a les semifinals contra un equip que hagi acaba cinquè del seu. A la final, el sorteig també serà no pur i prioritzarà les mateixes condicions fins on sigui possible depenent dels conjunts classificats.

Partits sense penals

Si els partits acaben en empat, es disputarà una pròrroga de 30 minuts dividida en dues parts de 15 minuts. Si al final dels 120 minuts prossegueix l’empat, es classificarà per a la final l’equip que hagi acabat en millor posició a la seva Lliga regular. A les semifinals, doncs, no hi haurà mai llançament de penals. A la final, en canvi, sí que podria haver-n’hi si els dos equips que s’enfronten han acabat a la mateixa posició a la seva Lliga regular. Els cinc guanyadors de les respectives finals pujaran a Primera RFEF.