El Barça Atlètic ha guanyat per 1 a 0 l’Osasuna Promesas en el partit de l’Estadi Johan Cruyff. Amb aquesta victòria l’equip que entrena Rafa Márquez continua afermant-se a la zona de play-off d’ascens i es manté amb opcions de lluitar per la primera posició.

Domini blaugrana, però sense recompensa

Domini per part del Barça Atlètic des de l’inici del partit amb molt de control del joc i de la pilota. La primera ocasió clara del filial culer ha arribat de les botes d’Estanis Pedrola. El dorsal 11 del Barça ha fet una jugada personal amb una finta cap a dins de l’àrea, i amb un xut sec i ras al segon pal. El porter de l’Osasuna, Yoel Ramírez, ha evitat el gol del davanter blaugrana. El conjunt visitant també ho ha provat amb un xut creuat d’Ander Yodi, que ha aturat Astralaga, i amb dos córners que no han acabat de rematar correctament. Dos minuts abans del descans l’àrbitre del partit, Salvador Lax, ha anul·lat un gol de Marc Casadó per unes mans prèvies. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans.

El filial culer s’imposa a la segona part

La segona part ha començat molt bé per a l’equip de Rafa Márquez. Al minut 48, Estanis Pedrola ha enviat un xut a la base del pal esquerra de la porteria de Yoel i cinc minuts més tard en una falta magistral, Luismi Cruz ha superat el porter del conjunt navarrès per fer pujar el primer gol blaugrana. Al minut 77, l’àrbitre del partit ha anul·lat un gol de l’Osasuna Promesas per un fora de joc en un llançament de falta. Per part del Barça Atlètic, Pocho ha estat a punt de marcar amb un xut amb la cama esquerra que ha marxat fora ajustat al pal. Una victòria per la mínima que consolida el filial blaugrana a la zona de play-off d’ascens.