El CE Mediterrani i el Sant Andreu s’han enfrontat en la penúltima jornada de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Ha estat un matx que s’han endut les andreuenques per 5 a 8 i que deixa l’equip de Javi Aznar en la tercera posició i el de Marian Díaz, en la quarta.

El Sant Andreu, més fort que el Mediterrani

El partit entre santsenques i andreuenques ha començat igualat. Ambdós conjunts han tingut ocasions, però el Sant Andreu ha tingut l’encert i ha estrenat el marcador amb dos gols consecutius (0-2). Al cap de pocs minuts, però, les de Marian Díaz han escurçat distàncies i el primer període ha acabat amb un ajustat 1 a 2. En el segon quart, tots dos equips han tingut oportunitats per moure el resultat, però unes actuacions excelses de les porteres ho han evitat i s’ha arribat al descans amb el mateix 1 a 2.
A la represa, les andreuenques han eixamplat més les distàncies amb un gol quan havien passat dos minuts al marcador (1-3). Aquest gol encaixat no ha servit perquè el Mediterrani abaixés els braços, i ha aconseguit remuntar el marcador (4-3). Malgrat tot, les visitants han tornat a empatar a l‘últim segon del tercer període (4-4). En el quart període, per més que les de Marian Díaz ho intentaven, no han tingut encert de cara a porteria i les del Sant Andreu ho han aprofitat per situar-se davant al marcador amb un avantatge de quatre gols (4-8). Finalment, l’enfrontament ha acabat 5 a 8.

Arribar als quarts de la Champions és el gran triomf”