Victòria importantíssima de la Unió Esportiva Sant Andreu al camp del Peralada. Els quadribarrats s’han imposat per un solitari gol de Josu i encarrilen la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona RFEF.

Bones ocasions quadribarrades a la primera part

El Sant Andreu ha sortit a la gespa del Municipal de Peralada amb la intenció de marcar un gol que encarrilés l’eliminatòria. Carreón i Albertito han tingut les primeres ocasions per fer el 0 a 1. La més clara, en els primers 45 minuts, ha arribat a la mitja hora de partit. Una rematada de Sergi Vicies ha obligat a intervenir Aroca per evitar el gol dels andreuencs.

Reacció del Peralada i gol del Sant Andreu

Després del descans, el Peralada ha posat una marxa més i a punt ha estat de treure’n profit. Al minut 50, els locals han reclamat un penal per una caiguda dins l’àrea, però l’àrbitre no ho ha considerat així. El camí continuava amb ocasions per als dos equips. Però al minut 81 ha arribat el gol dels quadribarrats. Arranz ha fet una passada des de la frontal, Albertito l’ha deixat passar i Josu des de dins l’àrea ha fet el 0 a 1.