No serà aquest any. L’Espanyol B s’ha quedat sense cap opció de fer el play-off d’ascens i, per tant, no podrà jugar a Primera Federació la temporada vinent. L’equip de Javi Chica ha vist com, en dos minuts, s’han esvaït les opcions amb els gols de Peñafort i Garry.

L’Andratx guanya en dos minuts

L’Espanyol arribava al partit amb el bon regust que van deixar al Narcís Sala davant el Sant Andreu i ha dominat l’Andratx durant molts minuts del partit. Especialment a la primera meitat. Un guió que s’ha repetit a la segona part fins als dos minuts fatídics.

Al 76, contracop de l’Andratx que ha acabat amb Garry davant Venteo. El seu xut l’ha pogut refusar el porter periquito, però amb la mala sort que la pilota ha anat directa al genoll de Peñafort, que ha fet el 0 a 1. Sense temps per reaccionar, els visitants han tornat fer una transició vertiginosa i Garry no ha fallat en el mà a mà amb Venteo. Un cop molt dur del qual els de Javi Chica ja no s’han pogut refer.