obres Camp Nou

(EFE).- El FC Barcelona ja ha completat més del 70 % de la reparació de l’estructura actual de la primera i segona graderia del Camp Nou, els envans interiors dels quals s’han començat a construir. Segons el club blaugrana, les obres de l’estadi blaugrana avancen segons les previsions i en les properes setmanes serà visible el forjat de la planta baixa per on els aficionats caminaran per entrar al recinte.

Els nous pilars de la tercera graderia, més visibles

A més, els pilars de la tercera graderia de l’estadi comencen a créixer i cada dia que passa són més visibles, per la qual cosa properament la façana del 1957 quedarà envoltada per l’estructura de la nova grada, segons va informar el club blaugrana.

La nova graderia, que mantindrà un espai entre la grada actual i la façana del nou estadi, mostrarà a l’interior de la instal·lació la construcció original dels arquitectes Francesc Mitjans, José Soteras i Lorenzo García Barbón. Segons les previsions del club, el primer equip masculí de futbol preveu tornar a jugar al Camp Nou a finals d’aquest any amb una capacitat aproximada del 60 %.