Ter Stegen Cadis Barça

El porter del Barça, Marc André ter Stegen, va sumar davant el Cadis el sisè partit consecutiu en Lliga amb la porteria a zero. A més d’acostar-lo una mica més al segon Trofeu Zamora consecutiu, la solidesa defensiva dels blaugrana està sent una de les claus d’aquest nou Barça. L’alemany ha igualat el rècord d’imbatibilitat en la competició de lliga. Si suma un altre partit sense rebre cap gol, el superarà. El repte tindrà lloc al Santiago Bernabéu.

El Bernabéu decidirà

Inalterables els vuit punts de diferència entre el Reial Madrid i el Barça després de les victòries de tots dos aquest dissabte a les seves sortides a Mallorca (0-1) i Cadis (0-1), respectivament, la Lliga es decidirà el cap de setmana que ve a l’estadi Santiago Bernabéu, on tots dos candidats jugaran un partit entre els dos pel títol. Tant Carlo Ancelotti com Xavi Hernández van reservar jugadors de cara a la Champions. Dels blaugranes, només van repetir respecte al xoc d’anada contra el quadre francès Ter Stegen, Cubarsí i Sergi Roberto. La resta que va jugar al Parc dels Prínceps, va començar el partit des de la banqueta.

El golàs de Joao Félix

Amb un golàs de xilena de Joao Félix a minut 36 n’hi va haver prou perquè el Barcelona sumés els tres punts (0-1) en la visita a l’estadi Nuevo Mirandilla del Cadis, que va pressionar fins a l’últim instant, però sense punteria. El Cadis, necessitat de punts per sortir del descens, va fer un partit discret. No va generar gaires ocasions. Tot just una de Javi Hernández a la primera part, un gol anul·lat a Juanmi per fora de joc, un altre intent de Chust i una aturada de Ter Stegen a xut de Samassekou. Res més. Pocs ensurts per al Barcelona, ​​que quan va baixar les prestacions va disposar de Lamine Yamal, Koundé i Pedri per a l’última mitja hora. El Cadis no va ser capaç i Joao Félix, amb un xut al pal, hauria pogut sentenciar per culminar el seu gran partit, en què el portuguès va ser el gran protagonista de la victòria de l’equip.