El Sant Andreu ha deixat escapar una oportunitat d’or a Formentera amb la derrota per 3 a 1. Una desfeta dolorosa contra un equip de la part baixa, especialment perquè el Badalona, líder al començament d’aquesta jornada, també havia perdut. Feia nou jornades que l’equip de Xavi Molist no perdia, des de la derrota contra l’Hèrcules.

El Formentera aprofita el regal quadribarrat

Al Sant Andreu li ha costat aconseguir el domini de la pilota i la primera mitja hora ha estat del Formentera, que ha tingut un parell d’ocasions clares per avançar-se, però s’ha topat amb Nil Torreguitart. El porter ha estat clau per mantenir l’equip viu als moments més complicats dels quadribarrats. El problema és que no pot aturar-ho tot i no ha pogut fer res en l’1 a 0. Una pilotada llarguíssima local ha acabat a la frontal de l’àrea, i Guzmán, últim defensor perquè l’equip estava atacant, ha volgut deixar-la de cap per a Nil, però no ha impactat bé l’esfèrica i Giuliano ha superat el porter quadribarrat amb una vaselina.

Ni Paredes ni Nil eviten la derrota

El començament de la segona meitat no presagiava res de bo per als quadribarrats amb dues pilotes al travesser del Formentera. Però ves per on, quan els de Xavi Molist han generat perill han empatat mitjançant Paredes, amb una jugada d’Alexis, que ha obert per a Sergi Benítez, que ha centrat al segon pal perquè el davanter andreuenc rematés de cap a la xarxa.

El partit de Nil estava sent formidable, però encara es podia millorar. Com? Doncs aturant un penal a Górriz al 72. Tot estava anava de cara per fer una remuntada, però la dinàmica s’ha trencat amb el 2 a 1 de Domingo quan faltava un quart d’hora. El jugador de Formentera no ha fallat, tot sol al segon pal. La sentència ha arribat a càrrec de Josiño a les acaballes amb el tercer.