El Barça d’handbol ha aconseguit la 31a Lliga de la seva història. És la 14a vegada consecutiva que els blaugrana es proclamen campions i ningú els fa ombra a la Lliga Asobal. L’equip de Carlos Ortega depenia d’ell mateix per fer-ho de manera matemàtica, quan encara queden cinc jornades per acabar el campionat i ho han fet després de guanyar el Granollers per 40 a 37.

Un Barça imparable amb el tècnic del triplet

El triomf contra l’Handbol Granollers ha estat decisiu perquè el Barça hagi aconseguit la catorzena Lliga Asobal de forma consecutiva i la 31a de la secció. Els blaugrana arribaven al partit amb 10 punts d’avantatge i la diferència de gols a favor respecte al segon classificat, el Bidasoa Irun. Amb la victòria contra els vallesans, l’equip de Carlos Ortega manté les distàncies quan només queden 10 punts (cinc jornades) per acabar el campionat.

Pel tècnic, Antonio Carlos Ortega, aquest títol significa el seu triplet a la Lliga després d’aconseguir els títols del 2022, 2023 i 2024.

El domini blaugrana en la competició ha estat aclaparador. El Barça ha guanyat 24 dels 25 partits disputats fins al moment i només ha cedit un empat. Va ser, precisament, amb el segon classificat, el Bidasoa (26-26) en la primera jornada del campionat.

De moment, la temporada dels blaugrana és per emmarcar. El Barça d’handbol suma quatre títols (Lliga, Copa d’Espanya, Supercopa catalana i ibèrica) i encara podria guanyar-ne dos més, la Champions i la Copa del Rei. L’únic títol que han deixat escapar els culers ha estat la Super Globe. Cal destacar que el Barça no perd un títol estatal des de la Copa del Rei del 2013, que va guanyar el desaparegut Atlètic de Madrid que entrenava Talant Dujshebaev.