El Barça ja pot pensar només en l’anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea del dissabte 20 d’abril, a les 13.30 h. I pot fer-ho amb la feina ben feta, perquè les blaugrana han guanyat amb comoditat el Vila-real per 5 a 1, tot i les rotacions que Jonatan Giráldez ha fet a l’11 pensant, precisament, en el partit contra les angleses.

Revolució a mitges i gol de Pina

El tècnic gallec ha revolucionat l’alineació a mitges. Sense Graham Hansen lesionada, Giráldez ha decidit deixar descansar Paredes, Walsh, Mariona, Rölfo i Ona Batlle, mentre que ha fet jugar titulars com Aitana, Bronze, Patri o Salma Paralluelo, acompanyades de jugadores amb menys minuts. Les rotacions no s’han notat davant un Vila-real que viu a la part baixa de la classificació i la primera meitat ha estat un monòleg blaugrana, que ha anat acumulant ocasions de gol fins que Claudia Pina ha obert la llauna a la mitja hora. La 6 blaugrana s’ha trobat amb un refús dins l’àrea i, tota sola davant la portera grogueta, no ha perdonat el gol.

Un ensurt que acaba en golejada blaugrana

No hi havia res que presagiés cap canvi a la represa, amb tot el Vila-real a la seva àrea defensant, fins que als 10 minuts, en un contracop, McKenna ha empatat el partit per sorpresa de tothom. El Barça ha serrat les dents i ha entrat de nou en el partit, esperonat pels canvis de Giráldez. Alexia ha vist com entre la portera i el travesser li negaven el segon. Més afortunada ha estat Rolfö, qui s’ha trobat amb el premi del gol pràcticament sense voler. La seva centrada s’ha enverinat i ha superat Carbonell per posar el 2 a 1. El gol ha desencadenat un vendaval blaugrana i Alexia ha fet el tercer des del punt de penal, i Salma, amb un doblet, ha posat la maneta al marcador. L’aragonesa no ha desaprofitat els regals d’Aitana i Rolfö i ja suma 17 dianes a la Lliga F, les mateixes que Graham Hansen, amb qui comparteix pitxitxi. Amb la feina feta, ara toca pensar en la Champions.