L’Atlètic-Barceloneta i el CN Sabadell s’han enfrontat per tercera vegada consecutiva en una final de la Copa del Rei de waterpolo. Comença a ser tot un clàssic entre els dos equips: l’hegemònic Atlètic-Barceloneta, sens dubte l’equip a batre, i el CN Sabadell, el millor aspirant a aconseguir el títol. I tots dos han complert amb les expectatives a les piscines Son Hugo de Palma, seu de la final. El partit ha acabat amb una nova victòria clara per a l’Atlètic-Barceloneta, 20è títol de Copa del Rei per al palmarès del conjunt d’Elvis Fatovic i sobretot, el 12è consecutiu.

L’Atlètic-Barceloneta s’avança i el CN Sabadell té problemes per marcar

En els dos primers quarts s’ha palpat una bona rivalitat entre els dos conjunts, però l’equip d’Elvis Fatovic ha estat més efectiu i s’ha avançat amb el gol inaugural de Felipe Perrone. El CN Sabadell ha mantingut el ritme i les opcions, però ha tingut problemes per veure porteria, i ha trigat 12 minuts per marcar el segon gol, ja en el segon quart, després del discret marcador al final del primer quart, un dos a un favorable als mariners. El segon període ha deixat el desenllaç obert per als dos últims quarts, amb un lleuger avantatge pel Barceloneta, 5 a 3.

Superioritat desaprofitada dels mariners, però el Sabadell perd pistonada

El tercer quart ha començat amb una jugada que podria haver capgirat la final. El CN Atlètic-Barceloneta ha disposat d’una superioritat que ni tant sols ha aprofitat. En canvi, el CN Sabadell, en una contra de Kostas Averka, un dels destacats del conjunt de Quim Colet, ha marcat gol, i ha escurçat la distància al màxim, amb només un gol per sota: un ajustat 5 a 4. L’alegria dels sabadellencs ha durat molt poc, ja que de seguida l’Atlètic ha fet el 6 a 4 i ha posat les bases per assegurar-se la victòria final. Els mariners han encadenat tres gols seguits i han ampliat massa la diferència per al Sabadell, que ha tingut la remuntada més difícil que mai. El partit s’ha tancat amb un 10 a 6 final, una clara victòria per als d’Elvis Fatovic, que han revalidat el títol de la Copa del Rei.