Avituallament a la marató de Barcelona

Una marató que convidar a repetir. Aquesta és la conclusió que es pot extreure d’una enquesta a més de 2.000 atletes que s’havien inscrit a la Marató de Barcelona. De fet, un 92 % dels participants tornaria a córrer els 42 quilòmetres i 195 metres que transcorren per la capital catalana. De l’enquesta també s’extreu que un 58 % ja havia feta anteriorment.

Enquesta de la marató de Barcelona 2019: sortida

Uns serveis molt bons, segons l’enquesta

Els serveis de la cursa barcelonina són valorats de forma molt positiva entre els corredors. Els participants es mostren molt satisfets o satisfets del que ofereix la marató, segons l’enquesta, en alguns punts clau.

• accés a la sortida: 47 % excel·lent i 37 % molt bo
  • avituallaments: 57 % excel·lent i 26 % molt bo
  • Expo Sports: un 41 % va comprar alguna cosa a la fira més gran de l’esport de l’estat espanyol

El nou recorregut, tot un èxit

Un dels temes que més volia tenir en compte l’organització de la Marató de Barcelona és la valoració del nou recorregut, que s’ha canviat aquest any, i que ha permès que hi haguessin dos rècords de la prova el 10 de març passat. A banda dels atletes d’elit, que van demostrar que era més ràpid que l’anterior, un 77 % dels corredors populars que van respondre a l’enquesta van destacar que se sentien satisfets o molts satisfets amb el circuit.