L’Horta ha aconseguit la tercera victòria consecutiva després de superar per la mínima a la Pobla de Mafumet. Un gol de Pime ha estat suficient perquè els homes entenats per Nacho Castro s’emportin els 3 punts.

3 punts més

L’Horta ha dominat la primera part però sense fer el seu joc que ens té acostumats. Just abans del descans però, el tècnic Nacho Castro ha perdut un dels seus homes referència. Narcís Barrera, lesionat, ha hagut d’abandonar el camp i ha sortit Rio. Tres minuts més tard, l’àrbitre ha anulat un gol als hortencs per fora de joc de Pime.Una primera part amb nervis dels locals per agradar al Feliu i Codina i cap oportunitat destacable.

En la segona part, l’Horta ha anat a per la victòria i després d’un avís amb dos xuts de Domi, el gol ha arribat en el minut 60 gràcies a Pime després d’una assisència de Marc Rio. En el 72, l’expulsió de Roger Escribà ha deixat amb 10 homes a la Pobla de Mafumet i els tarragonins ja no han tingut opcions a remuntar el partit. Domi, en el 83 ha estat a punt de marcar el gol de la tranquilitat però al final, el partit ha acabat amb victòria hortenca per la mínima i una Pobla que amb l’expulsió de Bernat, ha acabat el partit amb 9 homes.

L’Horta, que venia de guanyar al camp de l’Ascó, suma una nova victòria que el continua col·locant en posicions de play-off.