Les seccions femenina i masculina d’hoquei herba del Reial Club de Polo jugaran aquest cap de setmana la fase final de la Copa de la Reina i la Copa del Rei al Club de Campo Villa de Madrid, que es convertirà en l’epicentre de l’hoquei espanyol. Les dues competicions reuneixen els vuit millors classificats de cada categoria al final de la primera volta de la Lliga.

Volen la cinquena copa en set anys

Pel que fa a l’equip maculí, es trobarà el CD Terrassa als quarts de final (divendres 16.45 h). Si els homes de  Carlos García Cuenca guanyen s’enfrontaran al vencedor del Club de Campo – Egara en una hipotètica semifinal.  La final serà diumenge, a les 11 h.

De les últimes sis edicions de la Copa del Rei, la secció masculina del Reial Club de Polo n’ha guanyat quatre (2017, 2016, 2014 i 2013) i són els favorits de l’edició d’enguany.

Volen repetir l’èxit del 2015

Pel que fa a l’equip femení, jugarà contra la Reial Societat als quarts de final (divendres, 12.15 h), en cas de victòria s’enfrontaran a les guanyadores del CD Terrassa-Júnior.  La final serà diumenge, a les 13 h.

La secció femenina només ha  guanyat una Copa de la Reina de les últimes 10 edicions (2015). Sens dubte, el rival a batre a la competició per les noies de Fabrizio Demarchi és el Club de Campo, guanyador de nou de les últimes 10 edicions.

Les dues seccions arriben a la competició en plena forma: l’equip masculí va primer a la Lliga amb el segon a sis punts i el femení va tercer a un punt del segon.