L’Europa ha tornat a sumar 3 punts al Nou Sardenya en un partit que ha hagut de remuntar. Una gran segona part i l’encert d’Elo i Soto amb jugades de Martínez ha capgirat el marcador.

Remuntada escapulada

L’Europa ha sortit intens, disposat a endur-se el partit davant un rival que l’any que ve desapareix del futbol català. Tot i el bon inici, en el minut 35 de la primera part, l’Ascó s’ha avançat en el marcador amb un gol de Marcel per l’escaire. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

En la segona part, els homes entrenats per David Vilajoana han sortit amb les piles posades i en la primera jugada han marcat gràcies a una gran acció de Martínez que Elo ha transoformat en l’empat. El mateix jugador ha estat a punt de marcar el segons en un xut de falta minuts després. El gol de la remuntada ha arribat en el minut 65. Novament, una jugada de Martínez per la banda que Soto ha transformat amb el 2 a 1. Els nervis de l’equip visitant han florit i Artur ha estat expulsat per agressió a Guillen. Amb un home menys, l’Ascó ja no ha tingut opcions i els graciens han dominat i gaudit d’ocasions per fer un tercer gol que no ha arribat.