El Martinenc i la Fundació Esportiva Grama han empatat a un gol, un resultat que no beneficia cap dels dos conjunts, que continuen en zona de descens directe. El partit ha estat força igualat durant la primera meitat, però en la segona els del Guinardó han tingut ocasions per fer-se amb la victòria. Amb aquest resultat, cada vegada sembla més difícil que l’equip de Manel Moya pugui salvar la categoria.

Primera part igualada i gol de la Grama

El partit ha estat força igualat durant la primera meitat amb un Martinenc que volia tenir la pilota, però que no ha inquietat gaire la porteria de la Grama. El conjunt visitant ha tingut una molt bona ocasió als peus d’Omar que s’ha quedat sol davant del porter Juanmi, que ha estat capaç de refusar la pilota. Quan no ha pogut fer res ha estat en el 0 a 1 gràcies a un gol de Padilla després d’una passada de Buba. Era el minut 40 i no hi ha hagut temps per a res més.

Empat i ocasions a la represa

A la represa, ben aviat el Martinenc ha aconseguit el gol de l’empat. Ramon Rovira ha engaltat un xut potent des de fora de l’àrea que ha significat l’1 a 1 en el minut 54. Els diables vermells ho han intentat i han pogut gaudir de diverses ocasions com per desfer la igualada. Joel, amb un xut massa creuat, l’ha tingut en el 73 i Kilian ha enviat per sobre el travesser en el 78. Els de Manel Moya ho han intentat fins a l’últim segon, però no ha estat possible aconseguir un triomf que semblava imprescindible per tenir alguna opció de salvació.