La millor manera de començar un partit és marcar ben d'hora. El Barça ha sortit com un llamp i en el primer minut Soni ha inaugurat el marcador. Les jugadores blaugrana han dominat el partit de cap a peus. La primera part ha estat farcida d'ocasions de les barcelonines, però sense encert. El Zurich Frauen només ha donat un ensurt en tot el partit. El Barça podria haver anat al descans amb golejada però les suïsses han resistit bé. En la segona part les noies entrenades per Xavi Llorens no han estat tan lúcides, però en canvi n'ha millorat l'efectivitat. Vicky en el 70 ha marcat el segon i a les acaballes, altra vegada Sonia Bermúdez ha segellat la victòria amb el definitiu 3 a 0. Una renda suficient per a la tornada i un peu i mig als quarts de final de la Lliga de Campions. XAVI LLORENS, entrenador del FC Barcelona femení: "Que el marcador és molt favorable, sí, que abans del partit signaria el 3 a 0, també, però el que em fa més content és el 0 en contra."

FC Barcelona femení: Ràfols, Unzué, Melanie, Miriam, Vicky, Soni, Corredera (Andrea, min 81), Ruth, Alexia (Gema, min 63), Virginia (Romero, min 90) i Corredera.

FC Zuric Frauen: Studer, Beutler (Sow, min 27), Brutsch, Keller, Remuno, Selimi (Humm, min 46), Kiwic, Zehnder, Fischer, Bernet i Terchoun (Rauso, min 81).

Gols: 1-0, Soni (min 2); 2-0, Vicky (min 70); 3-0, Soni (min 89).