Un minut ha trigat a moure’s el marcador amb el gol de Jordi Torras, que ha servit per obrir el camí de la victòria. Fernandao i Gabriel s’han encarregat d’obrir escletxa amb el 3 a 0, i encara abans del descans Aicardo ha aconseguit el quart. La segona meitat ha servit per arrodonir el resultat amb els gols de Jordi Torras i Ari Santos.

FCB Alusport: Paco Sedano, Ari Santos, Gabriel, Jordi Torras, Wilde -cinc inicial-; Fernandao, Saad, Plana, Aicardo, Lin, Cristian, Igor.

Manacor: Barrón, Vadillo, Joselito, Chicho, Vega -cinc inicial-; Pope, Manu, Taffy, Medina, Lemine, Toni Terrón, Pablo.

Gols: 1-0, Jordi Torras (min 1); 2-0, Fernandao (min 8); 3-0, Gabriel (min 11); 4-0, Aicardo (min 17); 5-0, Jordi Torras (min 24); 6-0, Ari Santos (min 36).