Durant la primera meitat de partit, cap dels dos equips no va aconseguir diferències àmplies en el marcador. Tot i això, el CSKA va arribar al descans amb un 35 a 40 favorable, amb la incertesa de saber si el Barça seria capaç de reaccionar. I ho va fer amb un tercer quart brillant, de la mà de Navarro i Huertas. Els de Xavi Pascual es van col·locar 15 punts per sobre, però un parcial de 0 a 7 en l’últim minut d’aquest període va posar emoció al partit. Els últims deu minuts van servir per certificar una gran victòria amb l’aportació estel·lar de Navarro, que va sumar 20 punts.

FC Barcelona: Huertas (16), Abrines (8), Papanikolaou (5), Lampe (8), Tomic (13) –cinc inicial–; Dorsey (2), Sada (-), Navarro (20), Hezonja (-), Nachbar (7).

CSKA Moscou: Teodosic (10), Micov (14), Pargo (11), Khryapa (2), Kaun (10) –cinc inicial–; Fridzon (1), Jackson (6), Weems (3), Vorontsevich (3), Hines (10).

Parcials: 18-20, 17-20, 27-14 i 17-16.