No va ser el millor dia del Barça. La pilota es va declarar en vaga de gol, tot i la insistència d’Alexis Sánchez. Sense la frescor d’altres partits, el resultat no es va moure en tota la primera part. Les oportunitats de gol van sovintejar, com en qualsevol altre partit, però no hi havia manera. El Getafe, en canvi, va necessitar molt poc per fer l’1 a 0. Un córner rematat per Varela al minut 67, feia realitat els pitjors presagis. Amb el panorama enfosquit, el Barça va seguir assetjant la porteria de Moyá. I va marcar, però l’àrbitre va anul·lar el gol de Messi per un fora de joc que no era, perquè la pilota surt de la bota d’un jugador del Getafe. L’argentí va tenir l’empat a l’últim sospir, però la pilota es va trobar amb el pal.