XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Interesport "La veritat és que estic molt satisfet del que hem fet avui. Evidentment sempre es pot jugar millor, sempre és dificil després d'haver vingut d'una victòria tan destacada del cap de setmana passat, tornar-s'hi a posar, no? i tot i així crec que hem fet un partit més que digne."

De fet, el conjunt bosni és cuer del seu grup i la setmana passada ja va perdre per 17 a 43 contra el Barça. Aquest dissabte, cal destacar el debut del porter del filial Rodrigo Corrales, que pel que sembla és molt supersticiós. Un filial que, per cert, ha guanyat els deu partits de lliga i és líder a Divisió de Plata. Una dinàmica semblant a la del primer equip que avui ja guanyava per 20 a 10 al descans.

La segona part ha començat amb el relaxament blaugrana que els visitants han aprofitat per retallar diferències tímidament fins al 23 a 16. Però els últims 20 minuts han acabat amb un parcial de 14 a tres molt contundent que indica la diferència entre tots dos equips.