MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Crec que l'equip ha fet un esforç molt gran. No ha estat un partit brillant però l'equip ha treballat moltíssim i ho valoro molt."

Si parlem d’equips solvents, hem de fer una aturada al Palau Blaugrana. Allà, hi juga i gairebé sempre hi guanya el Barça Alusport, que divendres es va imposar per 4 a 2 al Puertollano i lidera en solitari la Lliga.
No va ser un partit fàcil, tot i que al minut 13 els de Marc Carmona van fer dos gols gairebé consecutius, obra de Sergio Lozano i Wilde. Els visitants van aconseguir retallar diferències un minut més tard mitjançant Merino i en un doble penal van establir novament l’empat gràcies a Pedraza. La millor manera de refer-se era marcant de pressa i Ari Santos ho va fer en el primer minut de la represa. I amb el marcador a favor, novament Ari Santos va segellar una victòria que val un lideratge en solitari.