En el partit entre la UE Sant Andreu i el Sants s’han vist repetides les postals de cada jornada postconfinament. Les portes del Narcís Sala s’han obert per a socis i aficionats, que han pogut gaudir del matx respectant les distàncies i les mesures de seguretat.

Protocols que es repetiran cada setmana

El protocol de la covid-19 mana i com ja és habitual es fa la típica presa de temperatura amb el termòmetre digital, el rentat de mans amb el gel hidroalcohòlic i, un cop dins, es busquen les cadires tot mantenint les distàncies, sobretot quan els assistents no són del mateix nucli familiar. Els socis amb el nou carnet de la temporada 2020-21, se’ls ha fet passar amb la lectura del codi QR que ja incorporen, com ha estat el cas també dels socis de l’Europa al Nou Sardenya. La gent ha entrat a l’estadi andreuenc de manera ordenada i ha començat a omplir els espais.

El públic congregat se l’ha pogut veure gaudint del partit amb la mascareta posada i seguint les indicacions del personal de la UE Sant Andreu. L’aforament màxim s’ha estipulat en 2.000 persones, aproximadament un terç de la capacitat del Narcís Sala i les portes han tancat una vegada el derbi ha començat.