L’Europa ha guanyat el Vilafranca al Nou Sardenya per 1 a 0 en el seu primer partit de Lliga.  En la primera jornada els escapulats van descansar. L’únic gol del partit ha estat obra de David Jiménez. Els escapulats, però, n’haurien pogut marcar més, ja que han fallat dos penals.

Una primera meitat on ha passat de tot

El partit ha començat mogut, amb un penal a favor de l’Europa i l’expulsió de Fonta, el central del Vilafranca. Els escapulats, però, no han aprofitat aquesta ocasió i Casamayor ha aturat la pena màxima executada per Poveda. El partit ha estat revolucionat en els primers minuts, amb ocasions en les dues àrees. El Vilafranca s’ha carregat de targetes. Al minut 9 ha arribat el primer gol. De falta, a l’escaire. David Jimenez ha estat l’encarregat d’executar-la i avançar els de Vilajoana al marcador. El Vilafranca ha volgut tenir la pilota tot i ser-ne un menys. Les ocasións, però, han arribat per part de l’Europa, qui buscava ampliar la distància al marcador. Al minut 25 Sergio ha volat per salvar els escapulats de l’empat. El porter ha posat la mà a l’escaire evitant el gol. Les revolucions del principi han minvat. Els de Vilajoana han buscat fer mal amb centrades laterals. Centrades complicades per la defensa del Vilafranca. Els escapulats han pogut marcar més gols, però no ha sigut possible. Miki Poveda ha hagut de marxar lesionat en llitera al minut 34 i se suma a la gran quantitat de baixes que té el conjunt de Gràcia. Ricki Vidal ha substituït al davanter escapulat. En els darrers minuts de la primera meitat, l’Europa ha tingut l’esfèric i ocasions de gol, però el marcador ja no s’ha mogut.

L’Europa amb poca puntería

A la represa, els escapulats han tingut una molt bona ocasió de gol, però un cop més Casamayor ha refusat la pilota a córner. Els de Vilajoana han seguit lluitant a dalt. L’Europa de nou ha tingut una bona ocasió després d’una centrada rassa que no ha arribat cap jugador gracienc a rematar per ben poc. El Vilafranca, tot i ser un menys s’ha mantingut ferm i ha refusat qualsevol perill de la seva àrea. Al minut 65 l’Europa ha efectuat un doble canvi. Ha donat entrada a Albert Martí i Varona per Fode i Prats. Al 69 Àlex Cano ha pogut posar el 2 a 0 en el marcador amb una rematada de cap en un córner. Però un cop més el porter del Vilafranca ha estat atent i ha aturat la rematada. De nou els escapulats han provocat un penal al minut 75. Casamayor ha aturat la pena màxima, aquest cop executat per David Jimenez. Els de Vilajoana han gaudit de moltes ocasions de gol durant la segona meitat, però, o bé la falta de punteria, o bé, la bona actuació del porter del Vilafranca han impossibilitat marcar el segon. Al minut 88 l’autor de l’únic gol del matx, David Jimenez, ha estat substituït per Adri Guillen. Finalment l’enfrontament ha acabat 1 a 0.